Close

Kledingreparatie

REPARATIE VAN AL UW KLEDING:


Ook Leer & Tricot stof
 - INNEMEN
 - UITLEGGEN
 - LANGER, KORTER MAKEN
   VAN BROEKEN EN JURKEN

 

Repareren van kleding


Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom. Het pas maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Lederen kleding


Kledingreparatie New Style beschikt over speciale machines voor, en heeft veel ervaring met, het repareren en vermaken van lederen kleding. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes.

 

Gordijnen


Korter maken van gebruikte gordijnen is meestal geen probleem. Langer maken met zo’n 20cm is vaak ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwarsnaden.

 

Overig woningtextiel


De woningtextiel bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubel overtrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten en beddengoed. Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen, meten en adviezen gratis zijn.

Stomen


U kunt uw kleding ook bij Kledingreparatie New Style aanbieden om te laten stomen.

Extra


Tevens zijn wij gespecialiseerd ook in het maken van Boot kussens. Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen.