Close

Gordijnen

Vitrages


Vitrages zijn er in allerlei typen. Mooi bewerkte dessins geven sfeer aan de woonruimte. Vitrages zijn dunnere, meestal soepele stoffen waar je goed doorheen kunt kijken. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen. Veel van deze dessins zijn ook goed af te stemmen op de gordijnstoffen in ons assortiment.

Overgordijnen


Overgordijnen zijn gordijnen die een aankledende en/of decoratieve functie hebben. Overgordijnen kunnen verschillende benamingen hebben op grond van het uiterlijk van het gordijn of het doel waarvoor ze gebruikt worden.

DUO & Rolgordijnen


Een `rolgordijn` is een gordijn dat opgerold zit, en waarmee eenvoudig een raam afgedekt kan worden. Het materiaal bestaat vaak uit textiel dat bewerkt of geplastificeerd is. Dergelijke rolgordijnen laten geen licht door. Aan de zijkanten loopt zo`n rolgordijn door een rail, om te voorkomen dat daar licht langs zou kunnen.

Jaloezieën


Onze jaloezieën zijn door hun tijdloze uitstraling en kwaliteit een aanwinst voor elk interieur. Kies uit onze grote collectie zeer laaggeprijsde luxe echt hout lamellen en geniet van talloze exotische houtsoorten.

Plisségordijn


Plissé Gordijnen kunnen in elk interieur gebruikt worden en dit door hun zeer rijk kleurenaanbod en enorme variëteit aan dessins en motieven.

De belangrijkste troef van het plisségordijn is dat deze vorm van raamdecoratie uitermate geschikt is voor elk type raam: gewone verticale ramen, trapeze ramen, boogramen, dakramen, veranda daken, erkers, lichtkoepels, enz.

Vouwgordijnen


Vouwgordijnen zijn overgordijnen die verticaal omhoog en naar beneden kunnen worden getrokken. De gordijnen worden eerst gevouwen en soms op de vouwen ingenaaid. Meestal wordt het vouwgordijn aan een bovenlat tegen het raam bevestigd.

 

ONZE GORDIJNEN KUNNEN OP MAAT GELEVERD WORDEN!